Kroppssammansättning

Mät din kroppssammansättning

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. Genom att mäta sin kroppssammansättning ser du tydligt hur fördelningen av hur muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. Vi jobbar med vågen InBody som med nästan 100 % säkerhet visar hur kroppen ser ut, inifrån och ut. Unikt för InBody är att den även visar det viscerala fettet, dvs det ohälsosamma fettet som indikerar ohälsa.

Vad är vikt?

Fördelningen av fett, muskler och vätska säger mer om kroppens hälsa än att stirra sig blind på siffrorna på vågen. En vanlig våg visar om du går upp eller ner i vikt, men en InBody visar exakt var ändringen i kroppen sker. Ett kilo upp eller ner har olika effekter på kroppen beroende på om det är fett- eller muskelmassan som har förändrats. Mätningen ger dig goda förutsättningar att styra din kost och träning på ett hälsosamt sätt.

En personlig tränare hjälper dig tolka resultatet

När du gör en InBody-mätning med oss får du hjälp av en personlig tränare att tolka resultatet. Du får en genomgående analys av dina värden och förslag på hur du kan träna och äta för att utvecklas i den riktning du vill. Kontakta oss för att boka en mätning.

Vill du veta mera – kontakta oss!